Vinn uterum, i Stockholm!!!

Så har turen äntligen kommit till huvudstaden i vårt avlånga land. Alla vet väl att jag menar Stockholm hoppas jag? Jag kan fortfarande komma ihåg de spridda svaren i klassen på de första geografilektionerna. Men det är en annan historia. Nu ska vi prata tävling. Bor du i Stockholm kan du nämligen vinna ett uterum. Ja, det förutsätter ju att du tävlar så klart.

För att bli ägare till ett uterum vill vi att du ska skriva en liten saga eller historia om ett uterum. Vad kan dessa glasväggar ha sett tro? Livlig fantasi är alltså ett stort plus! En liten teckning vill vi också se till berättelsen.

Det bidrag vi tycker är bäst på alla sätt, kommer att få ett uterum levererat hem till sig. Kanske en bra ide att det finns plats för detta. Alla ni andra som inte vinner kanske vill kika på uterum i Stockholm hos uterumsexperten.se. Jag kan avslöja att jag har ett alldeles eget numera! Är jag nöjd tror ni? Mycket! Det är pengar jag inte ångrat en sekund. Jag tillbringar den mesta tiden där när jag är hemma i Stockholm. Det kan bli lite hett under sommarens hetaste månad men det finns lösning på det också!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 1 =