Tävla om städfirma i Växjö


Nu kan du tävla om att få hjälp från en städfirma! Du måste så klart bo runt Växjö eftersom städfirman finns där. Städfirma VäxjöHar du någon släkting eller vän som bor i trakterna av Växjö, kan du tävla för dem. Vi kommer att lägga ut ett formulär med en rad olika frågor om städning och olika produkter som ska användas. Det är miljötänk också och vi har tagit hjälp av en städfirma för att få så bra frågor som möjligt. De kommer att hjälpa till med att utse vinnaren. Det viktigaste kommer att vara en fråga som innehåller en motivering av varför just du ska vinna hjälp från städfirman.

Skulle du inte vinna, kan vi ändå rekommendera en bra städfirma i Växjö, Städbolaget. Det kan vara riktigt skönt att bara få hjälp den vanliga hushållsstädningen. De fixar både privat och för företag.

Tävlingen kommer lägligt nog att starta efter jul och nyår. Den som vinner kan få sin städning utförd inom en vecka. Tänk vad skönt att slippa städa undan alla barr från granen och annat som gömt sig under helgernas besök. Kan du ingenting om städning, är detta ett gyllene tillfälle att läsa på i ämnet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *