Nyhet om bilar som säljes i Karlskrona


Dags för en liten nyhet, iallafall för mina läsare. Det är nämligen så att jag har varit på besök i den vackra örlogsstaden Karlskrona. Det var inte bara ett nöjesbesök efter som jag letade efter en ny bil. Eller inte ny utan begagnad. Jag fick ett tips från en kompis som just varit i Karlskrona och sett en firma som annonserat ut att ”bilar säljes”.bilar säljes

Det ligger ju inte så många mil bort tänkte jag och tog en buss till Karlskrona. Min gamla bil hade gett upp och det fanns inget hopp om att laga den till ett hyfsat pris. Väl framme  i stan passade jag på att käka en lunch för man kan inte titta på bilar, när man är hungrig! Jag hittade en tidning och kollade under bilar säljes och hittade en firma som inte låg så långt bort. Jag traskade dit efter att ha kikat runt på deras sida. Här skulle jag kunna hitta en bil som passar! Jag var fast besluten om att inte ta bussen hem senare idag. Jag skulle köra!

Det visade sig att jag fick som jag ville. Jag hittade en jättefin bil, en blå! Nästa gång jag behöver en bil, ska jag kolla här: begagnade bilar säljes i Karlskrona, Carlqvist bil. Fast det dröjer nog ett tag eftersom jag hoppas min nya pärla ska gå många mil.