Vinn nyponpulver för ett år!

Det kan väl inte vara helt fel att lotta ut lite nyttiga hälsogrejer så här efter jul och nyår. Vi är nog många som njutit av allt det goda och behöver ta hand om kroppen lite extra. Den första tävlingen kommer därför att handla om hälsa och vinnarna kommer att få olika kvantiteter med nyponpulver! Första pris är ett helt års konsumtion av nyponpulver.

nyponpulverVad ska man göra för att vinna detta? Enkelt, skicka in ditt allra bästa tips för att få kroppen att må bra efter all julmat. Det kan till exempel vara ett recept på något hälsosamt eller något annat man kan göra för att boosta kroppen. Juryn väljer ut det bästa och mest genomtänkta förslaget.

Vinner du kommer du att få ditt nyponpulver hemskickat varje månad, så länge som du vunnit. Andra och tredje pris får 6 månader respektive 3 månader med nyponpulver. Jag kan lova att det är generösa mängder i förpackningarna! Om du inte vinner kan du läsa mer och köpa nyponpulver på, nyponpulver.se.

Nyponpulver har ett rikt innehåll av många av de antioxidanter, vitaminer och mineraler som kroppen behöver. Det kan också användas för att lindra artros och stärka leder. Visst låter det bra? Kom igen och skicka in ditt bästa tips på välmående!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website

18 − sju =