Vinn en nagelförlängning i Kalmar

Nagelförlängning KalmarJag hoppas att alla har fått en bra start på det nya året och nu är det dags för en ny härlig tävling! Det har varit en del skönhetsprodukter och andra saker som har med hälsan att göra i vår vinstpott sista tiden. Fast till hösten och inför nästa jul kommer det att bli mycket ”onyttigheter” och godsaker istället. Det jämnar ut sig med andra ord. Denna tävling är mest för den kvinnliga delen men jag vill inte diskriminera män. Första pris blir en nagelförlängning och en natt på hotell i Kalmar.

Att först gå och bli ompysslad på en salong som utför nagelförlängningar och sedan gå ut på kvällen och visa sina vackra naglar, det låter väl underbart. Som grädde på moset väntar en skön natt på ett hotell. Nagelförlängningar sitter ju kvar så länge du underhåller och sköter dem, vilket gör att du får mycket glädje av din vinst. Skulle du inte vinna kan du boka tid hos några som kan det här med nagelförlängningar i Kalmar, 46kvadrat.

Nu sitter ni kanske och hoppar i stolen och undrar vad ni ska göra för att vinna detta pris? Jag ska inte hålla på det längre. Vi vill se dina drömnaglar! Hur långa ska de vara, vilken färg på lacken, ska det sitta små kristaller eller ringar i. Det vi tycker är finast och mest kreativt vinner. Du ska alltså rita också. Gör gärna en liten text där du beskriver bilden.Lycka till och hoppas det är just DU som får åka till Kalmar och göra en nagelförlängning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website

fyra × fyra =