Tävla om värmepump i Söderköping

Jag sitter just nu och funderar på en tävling som kan bli av i höst och självklart vill jag dela med mig av mina tankar. Det har varit lite tunnsått med tävlingar på ett tag men i gengäld ska vi ta i ordentligt med de kommande. Eller vad sägs om att vinna en värmepump? Det var en tanke som vi kom på när vi var i Söderköping och besökte en firma som installerar värmepumpar.

Mitt hus ligger straxt utanför Söderköping och jag har faktiskt en värmepump hemma. Den bästa investering jag gjort! Kolla in detta om du vill du veta mer om värmepump i Söderköping: Rörservice. Tillbaka till tävlingarna igen! Det är tänkt att vi ska försöka få in en värmepump som första pris och därmed blir det inga fler priser. Den som vinner blir en lyckans ost, som kommer njuta av skön och billig värme i sitt hus eller sin stuga, lång tid framöver. Titta på bilden, så ser ni hur en värmepump fungerar. Värmepump

Vad man ska göra för att vinna detta förnämliga pris, vet jag i dagsläget inte men det kommer troligen vara en del i en större reklamkampanj. Det kommer krävas både fantasi och kreativitet för att ro hem detta fina pris. Håll ögonen öppna framöver och tag chansen att vinna en värmepump!