Tävla om industritomter!

En tävling av det mycket ovanliga slaget kommer att dyka upp framöver på vår sida. Det är nämligen så att det finns några industritomter utanför stan, som ägaren vill ska komma till nytta. De har stått obebyggda en längre tid, efter att ha genomgått ett upprensning. För att locka till sig nya, små företag som vill etablera sig i kommunen, har han därför beslutat att lotta ut två av dessa industritomter.

Äger du ett litet företag eller har du en dröm som du vill göra slag i? Detta kan vara en hjälp på vägen till något nytt och eget utanför centrum. Här är det mycket billigare att starta upp och folk har ju oftast vägarna förbi ändå. Kanske behöver du bara kontor, där du ska arbeta utan kundkontakt? Hur som helst, detta är en chans som troligen inte återkommer!

Det du/ni måste göra för att ha chans att vinna någon av dessa två industritomter, är att beskriva ditt företag eller din idé så detaljrikt som möjligt. Vi vill gärna se ritningar till din text. Ägaren som lottar ut dessa tomter har så klart en del att säga till om. Det kommer mer information om datum och regler lite senare men nu har vi förhoppningsvis planterat ett litet frö i dina tankar.

Skulle du trots allt inte vinna trots dina planer, kan jag tipsa om lämpliga industritomter på etablerailjungby.se. Där finns det mycket att läsa och är väl värt att kolla in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website

1 × ett =