Plåthyllor – mina tips!

Är du på jakt efter plåthyllor? Jag har precis varit med om en omfattande renovering på skolan, därför ska du få mina allra bästa tips. När vi skulle renovera skolan var vi bestämda över att vi skulle fylla väggarna med förvaringshyllor, och vad passar då inte bättre än plåthyllor? Jag hittade fantastiskt bra plåthyllor som är tillverkade av en hög kvalité.

Förvaring i en miljö för elever

När vi skulle påbörja renoveringen hade vi en fråga som utgångspunkt – hur gör vi för att få mer förvaring? Våra lokaler var trånga och behövde därför en betydligt bättre förvaring. Det tog ett tag innan vi bestämt oss för hur vi skulle utforma renoveringen men när vi väl hade bestämt oss var vi helt eniga om hur vi ville  ha det. Valet med plåthyllor blev ett fantastiskt bra alternativ för skolans förvaring. I vår renovering skapade vi en helt ny arbetsmiljö med goda förvaringsmöjligheter.

Plåthyllor

Vår renovering

Att renovera en skola är oftast väldigt uppskattat. Projektet blev betydligt större än vad vi tänkt oss men resultatet av renoveringen gjorde att hela processen blev värt det. Renoveringen blev även väldigt uppskattad bland eleverna och även hos lärarna. Vi har valt inredning och färger i ljusa kulörer vilket gav skolan en helt ny miljö som känns väldigt välkomnande.

Plåthyllor – ett smart val

Önskar du att få ut så mycket förvaring som möjligt på så liten yta som möjligt? Då kan jag verkligen rekommendera plåthyllor. Hyllorna är tidlösa och passar in i de flesta miljöerna. Det är samtidigt enkelt att kombinera dem med annan inredning och det ser också väldigt smakfullt ut. Har du en hall eller ett förvaringsrum som du inte utnyttjar på rätt sätt? Jag skulle rekommendera dig att sätta upp hyllplan över väggarna och helt plötsligt får du en förvaring helt utöver det vanliga. Hyllteknik i Alvesta är fantastiskt skickliga på vilken förvaring som passar bäst till skolor och dagis. Kontakta mig eller företaget direkt om du söker tips på hur du ska utforma din förvaring.