Ny tävling om uterum!

Dags för ytterligare en tävling där du kan vinna ett fint uterum! Första uterummen går tillbaka så långt som till Romarriket. Även om de inte blev riktigt populära i hemmen förrän engelska lorder började att bygga dem. Aristokraterna skapade en ny trend i arkitektur för uterum. Dessa var och är oftast gjorda av metall och glas, som är anslutna till huset  och kan upprätthålla klimat för tropiska och semi-tropiska växter. De tillåter människor att njuta av en stor variation av växter hemma. Om du inte har turen att ha ett uterum i ditt hus, får du nu chansen att vinna ett.

Ett uterum kan inredas i allt från retro vintage till modernt. Du kan göra det till ett privat utrymme eller ett litet vardagsrum för att ta emot gäster. Vill du vara ännu mer vågad kan du förvandla den till en säsongsmatsal, som används för speciella evenemang och födelsedagar. Det behöver inte heller sitta i hop med ditt hus, utan vara fristående i trädgården. Vill du inspireras och titta på olika konstruktioner, kommer här ett tips för uterum, Halle.

Nu undrar ni säkert vad ni ska göra för att få chansen i denna tävling? Vi vill se hur ni skulle inreda ett uterum och det får väljas fritt. Välj vilket uterum ni vill men det måste passa in i en vanlig trädgård. Alltså ingen viktoriansk jättesal i glas. Sätt igång och skissa! Kanske är det just DU som vinner den här gången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website

fyra × fyra =